DE EIGENTIJDSE HOTSPOT VAN
'S-HERTOGENBOSCH

Als bewoner van Belvédère ligt het historisch centrum van ’s-Hertogenbosch straks aan uw voeten. Via de prachtige Paleisbrug over het spoor of de passerelle van het Centraal Station loopt u vanuit uw appartement zo de gezellige Bossche binnenstad in. Een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar ook een stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijds wonen in het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier groeide de afgelopen jaren uit tot één van de meest tot de verbeelding sprekende eigentijdse stadse woonwijken. De spraakmakende en tijdloze architectuur wordt internationaal geroemd.

BOURGONDISCH GENIETEN
’s-Hertogenbosch heeft een bruisend centrum met tal van leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes. Maar ook in het Paleiskwartier proeft u de bourgondische, Bossche cultuur! Met de Hofvijver als het culinaire hart van het Paleiskwartier vindt u hier kwalitatief hoogstaande eetcafés en restaurantjes. Met een gevarieerd aanbod en veel heerlijke terrasjes waar het goed toeven is. Voor een compleet avondje uit kunt u naar de nabijgelegen nieuwe bioscoop. Kookt u liever zelf? In de luxe supermarkt om de hoek vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft!

BELEEF TWEE WERELDEN
Belvédère ligt op het snijvlak van stads genoegen en natuurlijk genieten. In het Paleiskwartier kunt u genieten van uw eigen binnentuin, flaneren langs de waterpartij en rondom de Hofvijver. Ontspannen in het groen kan ook. Het Westerpark, De Gement en Het Bossche Broek zijn vlakbij.