BELVÉDÈRE, EEN FIJNE PLEK OM THUIS TE KOMEN

Op één van de meest aantrekkelijke locaties van ’s-Hertogenbosch verschijnt Belvédère. Pal tegen de Bossche binnenstad en met een weergaloos uitzicht op natuurgebied De Gement. Een heerlijke plek om te wonen. Iets voor u?

De woningen van Belvédère spreken vooral mensen aan die van mooie dingen houden. Die een goed leven belangrijk vinden en willen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Maximaal comfort en luxe. En dat is precies waar Belvédère voor staat. Die kwaliteit ziet u dan ook overal terug. In het ontwerp, de materialen en de afwerking. Een fijne plek om echt thuis te komen.

GENIETEN

Dát is wonen in Belvédère aan de zuidrand van het Paleiskwartier. Hier komt alles samen wat wonen aangenaam maakt. Rust, ruimte, de stad, de natuur, centrale ligging, bijzondere architectuur en een uitzicht om u tegen te zeggen!

De ligging is ideaal. Op een paar minuten loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad en grenzend aan een mooi wandelgebied. Om de hoek ligt De Hofvijver, het culinaire hart van het Paleiskwartier.

Belvédère biedt terrasappartementen van compact tot zeer royaal formaat. Voorzien van fijne luxe en bedacht voor mensen die waarde hechten aan comfortabel woonplezier. Belvédère maakt van wonen genieten!

MODERNE, OPEN ARCHITECTUUR

VORMGEGEVEN VOOR LICHT EN ZICHT

Een schitterende plek, daar moet iets bijzonders van gemaakt worden. Een gebouw met maximaal uitzicht, ruimte en licht. Met deze uitdaging ging NOAHH Architecten aan de slag.

“DEZE MOOIE PLEK VRAAGT OM BELVÉDÈRE”

“Belvédère ligt aan de zuidrand van het Paleiskwartier in ’s Hertogenbosch. Een mooie plek, met fantastisch zicht op het natuurgebied De Gement. Juist die plek vormde het uitgangspunt voor het ontwerp van Belvédère. Er is bewust gekozen voor een open opzet: door de getrapte vorm van het gebouw ontstaan er mooie, zonnige terrasappartementen en wordt voor ieder appartement kwaliteit van uitzicht gegarandeerd.

Karakteristiek voor het concept is de breedte van de appartementen. Hierdoor heeft ieder appartement veel ramen en profiteert u op elke plek in de woning optimaal van de elementen ruimte en licht. Doordat de raampartijen bijna tot aan de vloer komen, blijft het contact met buiten overal behouden.”

Architect Patrick Fransen van NOAHH Architecten